Редактор: e-mail: кадър bTVДошла съм в студиото за да кажа, че АМ

...
Редактор: e-mail: кадър bTVДошла съм в студиото за да кажа, че АМ
Коментари Харесай

Роднина на загинали в жестока катастрофа с тир: АМ „Тракия“ не е магистрала

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Дошла съм в студиото с цел да кажа, че Автомагистрала „ Тракия “ не е автомагистрала. Това сподели по bTV Илияна Стойнова, родственик на трима от общо шестима починали при тежка злополука с тир, станала на 12 юли. Тя беше безапелационна, че не усеща страната да поема някаква отговорност за сходни ужасяващи произшествия на пътя.

Стойнова разяснява, че е неприемливо на подобен главен път да има мантинели по условия от предишния век. „ Това е като да е развалено единственото стълбище в един вход, а домоуправителят да каже „ Няма да го оправя, тъй като това е било работа на предходния домоуправител “, разяснява тя.

Богдан Милчев от Института за пътна сигурност също беше в студиото и съобщи, че „ Тракия “ е най-опасната автомагистрала в Европейски Съюз. Той остро нападна бездействието на властта по отношението на пътната сигурност. „ Пътищата в България се ремонтират по политическа поръчка “, съобщи Милчев. Според него безучастие демонстрира Държавната организация „ Безопасност на придвижването по пътищата “ (ДАБДП), която е на послушание вицепремиерът Томислав Дончев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР